Новини

Назад

Рятувальники аварійно-водолазної служби прийшли на допомогу ОСББ та навчальним закладам міста

13 лютого 2020, 16:36
565
Суспільство

Рятувальники аварійно-водолазної служби Маріупольської міськради усувають аварійні ситуації, які загрожують здоров'ю та життю людей. Так, мобільні групи провели відновлювальні роботи на покрівлях будинків ОСББ та ліквідували крижані нарости.

З ранку мобільна аварійно-рятувальна група виїхала для проведення робіт на покрівлі житлового будинку ОСББ по проспекту Нахімова, 64. Рятувальники відновили і закріпили близько 4, 2 квадратних метра шатрової покрівлі. Також провели демонтаж аварійного козирка над під'їздом житлового будинку ОСББ по вулиці Митрополитській, 98.

Протягом дня рятувальники працювали над усуненням обмерзань на дахах шкіл і садочків. Автовишку їм виділило «Міськсвітло». Зокрема, техніки-рятувальники зняли небезпечні бурульки і обмерзання на карнизах покрівель дитячого садка № 163 і школи №53.

«Наше завдання - усувати аварійні ситуації. Ми завжди приходимо на допомогу установам, які не мають своїх аварійних бригад», - сказав начальник Рятувальної аварійно-водолазної служби міської ради Олександр Татай.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.