Новини

Назад

Рятувальній аварійно-водолазній службі подарували електрогенератор

21 листопада 2017, 15:37
754

У Маріуполі начальнику рятувальної аварійно-водолазної служби міської ради Олександру Татаю вручили сертифікат на дизельний електрогенератор потужністю 12 кВт. Такий подарунок місту зробила турецька компанія під час презентації своєї продукції комунальним підприємствам міста.

Раніше на озброєнні рятувальників був тільки генератор потужністю 5 кВт. Від нього міг працювати тільки один зварювальний апарат.

«Тепер у нас буде можливість одночасно підключити обладнання та подати електроенергію на будинок або насоси. Таким чином ми будемо проводити відновлювальні роботи, а маріупольці не страждатимуть від відсутності електрики. Оскільки основна складова життєзабезпечення міста - безперебійна подача електроенергії», - зазначив Олександр Татай.

Подарований генератор виготовлено турецькою компанією. Вона є одним з найбільших світових виробників, який виготовляє дизельні електростанції та бензинові генератори. Має 50-річний досвід у машинобудуванні та експортує свою продукцію у 100 країн світу. У Маріуполі працює представництво компанії та сервісний центр.