Новини

Назад

Проведена оперативна нарада щодо випадку в лікарні № 4

11 вересня 2019, 09:06
1155
Суспільство, Медицина

Департамент охорони здоров’я, керівники лікувальних закладів  і головний позаштатний спеціаліст з отоларингології 10 вересня провели нараду щодо випадку, який стався 9 вересня у міській лікарні № 4. За її результатами було встановлено, що лікар Дмитро Байрак не виконав наказ щодо надання  отоларингологічної допомоги дитині.

Завідувача ЛОР-відділенням Маріупольської міської лікарні №4 Дмитро Байрака звільнено за заявою. За інформацією департаменту охорони здоров’я, медичний працівник повинен оглянути дитину при зверненні за медичною допомогою.

Слід зауважити, що 9 вересня дитина була оглянута лікарем-інфекціоністом цієї ж лікарні. Батькам дані рекомендації щодо нагляду і лікування дитини. За ініціативою медперсоналу, 10 вересня також надали допомогу лікар-отоларинголог МТМО, лікар-педіатр Центру первинної медико-санітарної допомоги №5. Рекомендовано дообстеження в дитячому хірургічному відділенні Маріупольське територіальне медичне об’єднання здоров’я дитини та жінки.

Нажаль, батьки ще не уклали декларацію на медичне обслуговування дитини з педіатром або сімейним лікарем. За дитиною буде проводитися медичне спостереження на різних рівнях надання медичної допомоги.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.