Новини

Назад

Прийомний батько з Маріуполя разом з шістьма дітьми підкорить Монблан

29 липня 2019, 16:41
1112
Суспільство

Маріуполець Геннадій Махненко разом з шістьма прийомним синами відправився на підкорення вже п'ятої гірської вершини. Цього разу вони відвідають найвищу гору Західної Європи Монблан. Сходження відбудеться в рамках благодійної акції "Світ без сиріт! Монблан - 2019!".

25 липня експедиція вирушила з Маріуполя у напрямку до Праги. Перетнула південно-західні землі Німеччини. Сьогодні вони попрямували до підніжжя Монблану. Команду чекає тижнева акліматизація і стрімкий підйом. Супроводжують дітей-альпіністів п'ять дорослих. Учасники оснащені спеціальним спорядженням для льодового сходження. Підкорити вершину планують за 36 годин.

Основне завдання - привернути увагу до сиріт з асоціальних сімей. Організатори акції хочуть пояснити, що не важливо в якій сім'ї та умовах зростала дитина. Важлива увага, любов і турбота.

Нагадаємо Геннадій Махненко взяв опікунство над 33 дітьми. В рамках популяризації усиновлення, сім'я за шість років об'їхала весь світ на велосипедах. Також підкорили чотири гірських вершини: Кіліманджаро, Говерла, Ельбрус і Арарат.

Фото Уляни Юрченко.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.