Новини

Назад

Працівникам комунальних підприємств розповіли про профілактику виробничого травматизму

07 грудня 2018, 13:20
663
Суспільство

Для профільних фахівців провели семінар не тему: «Дотримання вимог з охорони праці під час виконання робіт з будивництва, ремонту та утримання автошляхів». Захід відбувся за  дорученням міського голови, на підставі виконання окремого доручення Голови Державної служби України з питань праці управлінням з питань екології, енергоменеджменту та охорони праці міської ради.

У семінарі-нараді взяли участь представники головного управління Держпраці у Донецькій області, управління патрульної поліції, міського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування, керівники та фахівці комунальних підприємств міста.

У свою чергу, комунальні підприємства підготовлені презентації щодо виконання поточного року заходів з організації безпечних робіт на автодорогах, наявності попереджувальних знаків і огорож, забезпечення працівників спецодягом, спецвзуттям та іншими засобами індивідуального захисту в осінньо-зимовий період.

Начальнико відділу безпеки руху управління патрульної служби в Донецькій області Олексієм Лемешкіним надані рекомендації керівникам і працівникам служб охорони праці комунальних підприємств щодо посилання контролю при випуску на лінію транспортних засобів, а саме за компліктацією вогнегасниками, аптечками, набором дорожніх знаків, а також про обов'язкове використання зимових шин в осінньо-зимовий період.