Новини

Назад

Post Most 2.0: маріупольські художники покажуть місто через призму мистецтва

29 жовтня 2020, 14:32
794
Культура

20 маріупольських художників приймають участь у мистецькому проєкті «PostMost 2.0». Їх мета – показати рідне місто через призму власного мистецького погляду. Проєкт реалізується завдяки Програмі малих грантів сприяння розвитку культури, спорту, молодіжної політики та туризму Маріупольскої міської ради.

«Ми хочемо показати наше місто очима художників. Наразі існує багато негативних стереотипів щодо Маріуполя, як сірого, індустріального міста. Наше завдання – продемонструвати, що тут є багато чарівних куточків та яскравих локацій», - розповіла ініціаторка «Post Most 2.0» Олена Українцева.

Арт-проект «Post Most» проходить вже вдруге. Вперше він відбувся минулого року. Цього року ставку зроблено на живопис. У рамках художнього марафону учасники проводили майстер класи та пленери, на яких демонстрували різні техніки та стилі. Серед учасників, як професіональні художники, так і аматори.

Завершиться проєкт фінальною виставкою, яка відкриється на початку листопада в Центрі сучасного мистецтва «Готель Континенталь».

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.