Новини

Назад

Підготовка до сесії: до обговорення проєктів рішень приступили ще дві депутатські комісії (ФОТОРЕПОРТАЖ)

20 січня 2021, 15:32
735
Діяльність депутатського корпусу

О 13:00 чергове засідання відкрила секретар міської ради Ксенія Сухова.

До роботи приєднались постійні комісії з питань екології та охорони навколишнього середовища та з питань депутатської діяльності, етики, засобів масової інформації та гендерної політики.

Депутати розглядають проєкти рішень. Один з них - про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються структурними підрозділами профільного департаменту міської ради та «Соціального офісу «Мультицентр».

«Мова йде про чергове збільшення кількості послуг в «одному вікні». Це не тільки адміністративні послуги, але й прийом комунальних платежів, соціальний захист населення, Пенсійного фонду та каси банків. Наше головне завдання - створити умови, щоб кожна людина швидко і ефективно змогла вирішити своє важливе питання», - зазначила директор департаменту адміністративних послуг міської ради Сузанна Костромітіна.

Завтра обговорення проєктів рішень продовжиться. О 9:00 відкриється засідання двох постійних комісій: з питань промисловості, транспорту, зв'язку та дорожнього господарства та з питань містобудування, комунальної власності та земельних відносин.

Депутати працюють в актоій залі адміністративної будівлі за адресою: проспект Перемоги, 16 (4 поверх), з дотриманням соціальної дистанції та маскового режиму.