Новини

Назад

Перший напівмарафон в 55-річний ювілей - «М-спорт» розповідає історії маріупольських спортсменів

25 травня 2020, 14:12
567
Суспільство, Спорт

ККП «М-спорт» запустив мотиваційний проєкт. У сюжетах розповідають історії спортсменів-любителів та професіоналів з Маріуполя. Кожне «живе» інтерв'ю тільки підтверджує той факт, що для занять спортом не потрібні спеціальні умови, а тільки бажання.

«Наша мета - долучити якомога більше маріупольців до занять спортом. Поки, в зв'язку з карантином, припинені всі наші безкоштовні тренування, але ми записали безліч онлайн-комплексів за різними напрямками. Так, кожен бажаючий може займатися спортом навіть не виходячи з дому. І ця серія мотиваційних сюжетів цьому тільки підтвердження», - зазначила фахівець підприємства «М-спорт» і лідер бігового клубу Тетяна Мельник.

Першу історію записали про учасника бігового клубу від «М-спорт» Валерія. Чоловік прийняв рішення пробігти в свій 55-річний ювілей напівмарафон. Дистанція якого 21 км. До цього маріуполець професійним спортом не займався, а бігом захопився тільки два роки тому.

Ще один ролик записали про юного маріупольському спортсмена. Олександр - футболіст, його батько мріяв про спортивну кар'єру. І пишатися сином, який робить успіхи в цьому напрямку. Футбольний клуб, в якому тренується хлопець, займає призові місця на всеукраїнських лігах. Одне з головних досягнень клубу - перемога в Лізі з міні-футболу серед команд проєкту «Давай, грай!». Тоді організаторами виступили - футбольний клуб «Шахтар», фонд Shakhtar Social і комунальне підприємство «M.Sport».

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.