Новини

Назад

Перемога в битві за п'ятірку. «Маріуполь» обіграв «Верес» - 2:0

16 квітня 2018, 15:56
549
Спорт

Як повідомляє прес-центр ФК «Маріуполь», матч проти «Вереса» мав для приазовців величезне значення в турнірному плані. Адже саме з рівненської командою маріупольці сперечаються за путівку в Лігу Європи. До того ж «Верес» вважається досить незручним суперником для нашої команди. У чотирьох іграх за останні два сезони «Маріуполь» не перемагав «червоно-чорних». І, не дивлячись на високу ціну очками в цьому поєдинку, приазовці впоралися з передматчевим тиском.

Підопічні Олександра Бабича впевнено розпочали гру і вже на 3 хвилині відкрили рахунок. В'ячеслав Чурко чудовим ударом з-за меж штрафної послав м'яч у дальню «дев'ятку».

Після забитого гола маріупольці якийсь час продовжували атакувати, а потім віддали м'яч супернику. В кінці тайму «Маріуполь» провів дві найгостріші атаки.

Після перерви ініціативою заволодів вже «Маріуполь». Господарі непогано комбінували в центрі поля і намагалися проводити швидкі атаки. Приазовці збільшили свою перевагу. Тотовіцькій в боротьбі із захисником переправив м'яч у ворота. Для Андрія цей м'яч став п'ятим у чемпіонаті!

Другий пропущений м'яч змусив «Верес» розкритися та потужними силами перейти на чужу половину поля. Однак приазовці не тільки впевнено оборонялися, але й не забували про контргру.

Таким чином, «Маріуполь» здобув впевнену перемогу над принциповим суперником і піднявся на 5 місце в таблиці.