Новини

Назад

Палац культури «Молодіжний» відзначив сьому річницю

20 листопада 2017, 14:25
862
Культура

Наймолодший палац культури Маріуполя 19 листопада відсвяткував 7 років з дня заснування.

Колектив закладу культури масштабно підготувався до свята. Для глядачів підготували театралізовану програму «До щастя неможливо запізнитися», але ще до початку вистави в палаці було на що подивитися.

У холі першого поверху гості могли помилуватися виставкою ретроавтомобілів та мотоциклів. На другому поверсі розташувалися фотозоні з живими статуями з event-школи двору «ЛюдіСвято»: учасники колективу приміряли образи чистильників взуття, лакеїв, швейцарів і панянок початку ХХ століття.

Відразу кілька зон займав ретро-музей, де співробітники палацу зібрали понад 600 експонатів - від старовинного посуду до техніки середини ХХ століття. Тут були обладнані справжні кімнати, кожна з яких відповідала різному періоду: спальня 19 століття, вітальня початку 20-го, кабінет - кінець 20 століття.

«Ми хотіли занурити гостей свята в атмосферу минулих років. Старовинний автомобілі, музей, статуї - все це частина задумки нашого 7-річчя. Весь концерт і програма побудовані навколо сюжетної лінії минулих часів, тому ми збирали старовинні речі, щоб відтворити різні періоди», - розповідає художній керівник ПК «Молодіжний» Вікторія Конченко.

Екскурсія по незвичайному музею проходила не в стандартному форматі - організатор культорганізатор Анастасія Немченкова написала моноспектакль про самотню дівчину, яка проводить гостей по всіх локаціях свята, розповідаючи про незвичайні експонати.

Після такої екскурсії почалася сама театралізована програма, в якій брали участь не тільки колективи палацу культури «Молодіжний», а й талановиті друзі установи.

Завершився вечір загальним номером за участю всіх колективів і співробітників палацу.