Новини

Назад

Оголошується конкурс на посаду директора КНП «Центр сучасного мистецтва «Готель Континенталь»

27 грудня 2019, 15:37
1116
Суспільство, Культура

Департаментом культурно-громадського розвитку Маріупольської міської ради оголошується конкурс на посаду:

  • директор комунального некомерційного підприємства «Центр сучасного мистецтва «Готель Континенталь» Маріупольської міської ради.

Документи на конкурс приймаються в 30-денний термін після опублікування  оголошення. Також оголошується про формування складу конкурсної комісії для конкурсного добору. Дата початку приймання документів від кандидатів та формування конкурсної комісії – 27 грудня 2019 року.

Для участі у конкурсі необхідно надати наступні документи: 

  • заява про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";
  • автобіографія, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості; 
  • копія документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту; 
  • два рекомендаційні листи довільної форми;
  • мотиваційний лист довільної форми.

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої інформації.

Зазначені документи надавати до департаменту культурно-громадського розвитку Маріупольської міської ради за адресою: вул. Георгіївська, буд. 47, м. Маріуполь, 87510, каб. 3;. E-mail: [email protected].

Звертаємо увагу кандидатів, що на другому засіданні конкурсна комісія проводить співбесіду з кандидатами, під час якої заслуховує публічні презентації проектів програм розвитку підприємства на один і п’ять років.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.