Новини

Назад

Новим сервісом «Мій депутат» вже скористалися близько 8 тисяч осіб (ВІДЕО)

25 лютого 2020, 11:27
405
Діяльність депутатського корпусу

Модуль працює на основі сіті-бота «Назар». Для населення опція «Мій депутат» стала доступною наприкінці грудня.  Команда розробників продовжує вести оновлення даних і вдосконалювати функціонал.

«За електронними сервісами - комфорт і попит, продиктовані діджиталізацією сьогоднішнього дня.  Відтепер дізнатися де і коли приймають депутати можна, скориставшись своїм телефоном.  Через вайбер або телеграм опція «Мій депутат» надасть всі дані», - зазначив секретар ради Степан Махсма.

Технічне рішення допомогла підібрати команда розробників OpenDataLab.  «Функціонал створений таким чином, щоб кожен житель міста в будь-який час, перебуваючи в зручному місці, міг отримати потрібні дані. Все що потрібно: ввести свою адресу, після чого сіті-бот дасть інформацію про те, який депутат закріплений за вказаною адресою, також буде наданий графік і місце прийому громадян », - зазначив керівник команди розробників Дмитро Сергєєв.

Довідка: З 2015 року всі пленарні засідання проходять тільки в режимі «прямих ефірів». У 2018 році запущена електронна Мапа депутатів, електронна приймальня депутатів, впроваджена електронна система голосування депутатів на сесіях.  У 2019 з'явилася опція отримання копій рішень в онлайн режимі.

https://www.facebook.com/tv7mariupol/videos/214890729560204/