Новини

Назад

"Новим маріупольцям" розповіли про сучасні сервіси з пошуку роботи

05 грудня 2019, 11:35
480
Суспільство

Маріупольським переселенцям презентували сучасні онлайн-сервіси за допомогою яких можна дізнатися про актуальні вакансії. Спеціалісти міського центру зайнятості розповіли про сучасний ринок праці міста та можливостях для «нових маріупольців».

Присутнім розповіли про послуги та сучасні електронні сервіси і онлайн-додатки з надання соціальних послуг. Зокрема ознайомили з Google-мапою вакансій, створену для підвищення рівня комфорту клієнтів з пошуку роботи.

Юристи громадської організації «Центр соціальної адаптації постраждалих під час проведення АТО» надали учасникам заходу інформацію про можливість безкоштовного отримання юридичних консультацій, допомогу у складанні юридичних документів та юридичний супровід. Також навели приклади надання юридичної допомоги з питань виплати аліментів, погашення банківських кредитів та надання адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам.

«Нам важливо інтегрувати переселенців до громади. Дати їм можливість знайти роботу та успішно реалізувати власний потенціал. Для цього ми проводимо ряд заходів, направлений, у першу чергу, на інформування про сучасні сервіси з пошуку роботи», - розповіли представники міського центру зайнятості.  

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.