Новини

Назад

На проспекті Миру встановлять три нові австрійських світлофори

13 липня 2020, 10:45
644
Житлово-комунальне господарство

В рамках масштабної реконструкції по проспект Миру, на відрізку від вулиці Леваневського до проспекту Будівельників, приступили до заміни світлофорів. На даній ділянці з'являться три нових світлофорних об'єкти австрійського виробництва. Світлодіодні контролери дозволяють оптимізувати витрати на електроенергію в три рази.

Роботи проводить підрядна організація на замовлення ККП «Маріупольавтодор». Варто відзначити, з початку року співробітники підприємства своїми силами встановили понад 120 світлофорів. Заміну справили на основних перехрестях уздовж проспекту Миру.

Також нові контролери встановили на перехрестях вул. Університетської з пр. Металургів і пр. Будівельників з вул. Бахчиванджи. Найближчим часом розпочнуть модернізацію світлофорного об'єкта на перетині пр. Перемоги з вул. Межовою.

«Підрядник замінить світлофори на перетині з проспектом Будівельників, бульваром Хмельницького і вулицею Леваневського. Також розглядаємо можливість встановити адаптивні системи контролерів руху на вже оновлених світлофорних об'єктах», - зазначив головний інженер підприємства Григорій Прівізенцев.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.