Новини

Назад

На маріупольців чекають віртуальна подорож у минуле та книжковий ярмарок

10 грудня 2019, 10:00
819
Анонси міських заходів

Команда культурно-туристичного центру «Вежа» підготувала для маріупольців та гостей міста різноманітну програму на поточний тиждень. На них чекають тематичні зустрічі, віртуальна подорож у минуле Маріуполя, ніч кіно та книжковий ярмарок.

Вже сьогодні, 10 грудня, о 17:00 всі охочі можуть взяти участь у зустрічі-обговоренні на тему: «Культурні столиці України». У нашого міста є можливість отримати почесне звання «Велика культурна столиця України». В рамках програми від Українського культурного фонду. Маріупольські митці, менеджери культурних проєктів та всі, хто мав справу з культурним сектором, можуть висловити свою думку з цього приводу.

12 грудня, о 18:00 Відвідувачів «Вежі» запрошують долучитися до сучасних технологій та здійснити прогулянку Маріуполем початку 20-го століття. За допомогою сучасних окулярів можна буде побачити, як виглядало місто багато років тому. За старими фотографіями та листівкам було відтворено частину головної вулиці старовинного Маріуполя - Єкатеринінської (нині проспект Миру).

13 грудня, о 21:00 розпочнеться ніч кіно «Гарі Поттер». У рамках зимового кіномарафону «Вежа» запрошує на перегляд стрічок казкового світу Джоан Роулінг «Гаррі Поттер». На гостей чекатиме море позитиву, спілкування, відмінний настрій, тепла атмосфера та обговорення фільму. Для комфортнішого відпочинку рекомендується взяти з собою пледи. Попередній запис обов'язковий.

14 грудня, о 10:00 стартує книжковий ярмарок «Vezha Book Space». Він працюватиме протягом двох днів (14 та 15 грудня), з 10:00 до 19:00. Це чудова можливість продати книжку, яка вже не потрібна, знайти щось цікавеньке та просто обмінятися з кимось улюбленими виданнями та враженнями від їх прочитання. Для того, щоб взяти участь, необхідно зареєструватися за телефоном: 097 618 40 85, надати необхідну інформацію: - ім'я та прізвище учасника ярмарку; тип літератури, що буде представлена; приблизну кількість книг; час/день, коли зможете бути присутніми.

15 грудня, 17:00 - Лекція «Справа родини Гампера». Маріупольський історик та журналіст Сергій Штамбур представить власні матеріали досліджень життя відомого у Маріуполі минулого століття лікаря Сергія Гампера. На відвідувачів чекає багато цікавих і досі невідомих фактів та фотокарток.

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.