Новини

Назад

На 54 сесії міської ради депутати планують розглянути близько 80 проєктів рішень

15 липня 2020, 11:47
636
Діяльність депутатського корпусу

Серед головних питань: присвоєння звання «Почесний громадянин міста Маріуполя» Олександру Комарову - плавцю, майстру спорту України міжнародного класу, чемпіону та багаторазовому призеру світу та Європи. Розглянуть депутати і питання надання матеріальної допомоги особам, які були звільнені з полону 29 грудня 2019 року. У порядку денному: затвердження Програми економічного і соціального розвитку Маріуполя, визначення розпорядника коштів за місцевим бюджетом за проєктами-учасниками «Надзвичайної кредитної програми для відновлення України», затвердження Субкредитного договору в рамках реалізації «Інвестійного проєкту з постачання питної води у м. Маріуполі», що фінансується Урядом Французької Республіки.

Необхідність розгляду цих питань пов’язана з етапами розгорнення   масштабного проєкту з модернізації системи водопостачання Маріуполя. А ось інший проєкт від Європейського інвестиційного банку - «Надзвичайна кредитна програма для відновлення України», дозволить отримати  фінансування з державного бюджету. За цим стоїть реалізація проєктів з енергозбереження і проведення капітальних ремонтів у дитячих садках, школах, установах культури, охорони здоров’я. Всього 13 позицій.  

На розгляд винесено і питання департаменту по роботі з активами. У порядку денному це більше 70 проєктів.

З проєктами рішень 54 сесії можна ознайомитися ТУТ:https://mariupolrada.gov.ua/head-order/pro-sklikannja-liv-sesii-mariupolskoi-miskoi-radi-vii-sklikannja-ta-formuvannja-ii-porjadku-dennogo