Новини

Назад

Митець Barbudaz Sh провів автограф-сесію в Маріуполі

14 липня 2020, 15:20
887
Туризм

Цими вихідними відомий на всю Україну та за її межами художник Barbudaz Sh провів у Маріуполі автограф-сесію. Зустріч пройшла на алеї біля культурно-розважального центру «Vezha». Митець, дотримуючись свого образу, вийшов на публіку в масці власного дизайну. Під час заходу автор презентував ексклюзивний мерч, який можна знайти тільки завітавши до «Vezha».

Протягом двох годин вільного спілкування з автором просто неба, маріупольці запитували про творчість, маски та життя. Митець розповів, що народився в Маріуполі, він - металург в третьому поколінні, вже в дорослому віці відкрив в собі талант художника. Спочатку працював в напрямку урбаністичних і індустріальних пейзажів. Після переїзду до Києва розширив горизонти творчості. Його виставки проходять по всій Україні, а авторські маски користуються активним попитом.

Іменитий художник розробив дизайнерський мерч для сувенірної продукції «Vezha». Тепер маріупольці та гості міста можуть придбати сувенірну продукцію з унікальним яскравим принтом. Це тканинні сумки, футболки, чашки, стікери, значки, магніти з фірмової колекції.

Читайте також наші новини уFacebook та Telegram.