Новини

Назад

Металурги забезпечили лікарні Маріуполя киснем

27 березня 2020, 15:04
685
Суспільство, Медицина

Металурги готові допомагати рятувати пацієнтів з підозрою на коронавірус COVID-19, вірусну пневмонію та інші легеневі захворювання, забезпечивши лікувальні установи Маріуполя  необхідним в умовах епідемії киснем. З початку поточного року меткомбінат імені Ілліча Групи Метінвест передав десяти медустановам 10 520 м3 кисню, збільшивши обсяг поставок для міських лікарень №1 і №4. Про це повідомляє Департамент зі зв'язків з громадськістю в м. Маріуполь Групи Метінвест.

Необхідний для пацієнтів кисень металурги передають в лікарні №№ 1, 4, 5, 8, 9, Маріупольське територіальне медичне об'єднання здоров'я і жінки, Маріупольську міську лікарню швидкої медичної допомоги, обласну лікарню інтенсивного лікування, перинатальний центр, міський онкологічний диспансер, а також усім медзакладам, які роблять запит на комбінат.

Продукція кисневого цеху меткомбінату виготовляэться на французькому обладнанні, відповідає державним стандартам і відрізняється високим ступенем концентрації.

Як зазначив генеральний директор меткомбінату імені Ілліча Тарас Шевченко, медпрацівники можуть бути впевнені в тому, що металурги завжди допоможуть і забезпечать їх пацієнтів необхідним для відновлення здоров'я киснем.

Нагадаємо, за 2019 рік у меткомбінату імені Ілліча в лікувальні установи надійшло 58 602 м3 кисню.