Новини

Назад

Маріупольський клуб «Свідомого батьківства» проводить засідання у онлайн форматі

30 червня 2020, 15:42
548
Суспільство

Фахівці маріупольського центру зайнятості провели онлайн-засідання Клубу «Свідомого батьківства». Темою зустрічі стали профорієнтири вдалого вибору професії, які важливі для будь-якої родини, де дитину хвилює питання професійного самовизначення.

Учасники засідання обговорювали головні аспекти профорієнтаційного виховання, кроки свідомого вибору майбутньої професії. Кожен з батьків поділився актуальними проблемами, з якими вони стикаються та обговорили кожну з них.

«Сьогодні, як ніколи, питання вибору професії є важливим етапом в житті молоді. Адже сучасні підлітки все частіше обирають спеціальність за покликом серця. Тому дуже важливо надати школярам якомога більше інформації про світ професій і навчити орієнтуватися в ньому не тільки дітей, а і їх батьків», - підкреслили співробітники центру.

У рамках HR-школи фахівці центру зайнятості навчали спеціалістів в сфері підбору кадрів створювати профілі роботодавця та професійні сторінки у соціальних мережах. До заходу в режимі Zoom-конференції приєднались рекрутери 10 підприємств міста.

Під час вебінару фахівці центру зайнятості розповіли як забезпечити конкурентоспроможність роботодавця в мережі, здійснювати пошук цільової аудиторії. Разом з учасниками обговорили ідеї для стратегії контент-просування.

«Все більше зростає зацікавленість з боку роботодавців саме до такого формату проведення заходів, адже в умовах пандемії онлайн-освіта – це чи не єдиний доступний спосіб отримати необхідні знання та навички для практичного втілення в роботі», - зазначили у міському центрі зайнятості.

Читайте також наші новини уFacebook та Telegram.