Новини

Назад

Маріупольський центр зайнятості розпочав онлайн-декаду зустрічей з підприємцями

13 липня 2020, 10:55
448
Суспільство

У маріупольському центрі зайнятості розпочалася онлайн-декада «Зустрічі з підприємцями». Під час заходів фахівці будуть спілкуватися з діючими підприємцями, які започаткували власну справу за сприянням  служби зайнятості. Учасникам розповідатимуть про послуги служби зайнятості, які сприяють розвитку бізнесу та створенню нових робочих місць.

Першим «гостем» став Максим Капранов, який розпочав свою діяльність за напрямком «Діяльність у сфері фотографії». Такий вибір був зроблений свідомо, адже це улюблене хобі чоловіка. Його досвід фото- та відеозйомок у різноманітних сферах вражає.

Наразі чоловік займається різноманітними видами зйомок: бізнес, food-зйомка, індивідуальна, портретна, корпоративна тощо, а це передбачає не тільки знання та вміння роботи з камерою. Фотограф є не тільки виконавцем зйомки, але автором, сценаристом та режисером, тобто його творцем від початку і до кінця.

Підприємець розповів, що планує брати участь у різноманітних грантових програмах, адже для створення відеошедеврів необхідне гідне обладнання, яке дасть можливість розширити базу клієнтів і збільшити кількість замовлень.

Читайте також наші новини в Facebook та Telegram.