Новини

Назад

Маріупольський «Екстрим-парк» готується до сезону 2021

22 березня 2021, 14:32
3531
Суспільство

Підготовка всіх атракціонів знаходиться на заключному етапі. Вони пройшли ревізію та будуть найближчим часом випробовуватись. Крім того, на маріупольців чекають нові розваги.

«Ми почали підготовку ще в листопаді. Був створений план з підготовки кожного атракціону. Він передбачав їх дифектацію. На сьогодні, з 19 атракціонів, залишилося три, які потребують ревізії. Після чого відбудеться державна експертиза та будуть проведені випробування кожного з них», - зазначив керівник парку Вадим Ісаков.

Зокрема, на атракціоні "Оса" здійснена повна ревізія приводу. Замінені підшипники, покришки на приводному колесі, електрообладнання. На популярному атракціоні «Автодром» замінено частину контакторів, відновлені коробки приводу, проведена профілактика рульового механізму. 

Наразі завершується підготовка атракціонів "Міні-потяг", «Дикий поїзд» та «Space Gun». Також триває робота з закупки нових атракціонів – сучасної станції віртуальної реальності та атракціону «Баскетбол». Відкрити парк для відвідувачів планується 1 травня.