Новини

Назад

Маріупольських школярів запрошують взяти участь у конкурсі «Моя правова держава»

05 грудня 2019, 14:19
718
Суспільство, Освіта, Культура

З 9 до 13 грудня в Україні проходить Всеукраїнський тиждень права. В його рамках у Маріуполі відбудеться бліц-фотоконкурс «Моя правова держава». Організатором виступає міський Центр науково-технічної творчості учнівської молоді.

Взяти участь у конкурсі можуть учні всіх шкіл міста за двома віковими категоріями. Перша - з 8 до 12 років, друга – з 13 до 17. Переможців визначатимуть за такими номінаціями: «Я – громадянин України!», «Життя людини – найвища цінність», «Правила поведінки для вихованої дитинки», «Ми під захистом», «Мої права».

Для участі у конкурсі необхідно до 12 грудня відправити електронну заявку та фотографії на E-mail: [email protected]. Формат знімків – JPEG, JPG.

«Через подібні заходи ми виховуємо у дітей та молоді повагу до прав людини. Крім того, у школярів формується розуміння важливості правової освіти», - підкреслила головний спеціаліст департаменту освіти міськради Ганна Горло. 

Також у школах проведуть заходи з залученням «шкільних офіцерів». МВС України Луганського Державного Університету внутрішніх справ організує інтернет-урок у формі веб-конференції. До нього долучаться маріупольські старшокласники.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.