Новини

Назад

Маріупольські школярі можуть отримати стипендію і вдосконалити англійську

10 лютого 2020, 11:45
591
Суспільство, Освіта

Маріупольські школярі віком від 13 до 15 років можуть стати учасниками програми з вивчення англійської мови від Посольства США в Україні (програма ACCESS). Стипендію виділять 20 фіналістам конкурсного відбору. Тривалість навчання - півтора року, заняття почнуться вже на початку березня. Програма реалізується за підтримки Маріупольського Союзу Молоді і Донецького державного університету управління.

Даний проєкт надає можливість учням з соціально вразливих сімей безкоштовно поглибити свої знання англійської мови. Також дізнатися про історію Сполучених Штатів Америки, розвинути лідерські навички і надалі брати активну участь у розвитку України. Заняття будуть проходити на базі ДонДУУ під керівництвом професійних викладачів.

Для участь в проєкті необхідно надіслати пакет документів на електронну адресу - [email protected] (з копією на [email protected]). Дедлайн подачі заявок - 20 лютого. У заявці необхідно вказати контактні дані кандидата (обов'язково номер телефону і номер телефону одного з батьків / опікунів) і прикріпити сканкопіі наступних документів:

  • паспорт або свідоцтво про народження
  • табель або атестат школи з оцінками за останній навчальний рік
  • документи, що підтверджують статус малозабезпеченого особи / сім'ї або особи / сім'ї, яка перебуває в складних життєвих обставинах або інший статус, який може бути підставою для прийому в програму
  • фотографію розміром 3х4 см
  • коротке резюме (перелік досягнень і навичок)
  • мотиваційний лист (чому кандидат хоче взяти участь в програмі).
  • рекомендаційні листи: від керівника навчального закладу, від вчителя англійської мови

Кандидати на участь у програмі повинні володіти базовими знаннями мови. Також в ході відбору будуть враховувати рівень мотивації школярів та їх дисциплінованість. Після завершення прийому документів пройде співбесіда з кандидатами і вхідне тестування. За додатковою інформацією звертатися за телефоном +380987551364 або на пошту [email protected].

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.