Новини

Назад

Маріупольські рятувальники продовжують усувати аварійні ситуації

02 квітня 2020, 17:20
837
Суспільство

Рятувальна аварійно-водолазна група працює в штатному режимі. Так, в Кальміуському районі була розібрана аварійна дерев'яна конструкція, а по проспекту Миру демонтували небезпечний металевий навіс.

Вулицею Ділова, у дворі будинку №1, впав дерев'яний навіс - лавочка. Він знаходився на дитячому майданчику. На місце виїхала мобільна рятувальна група міської ради. Техніки - рятувальники розібрали небезпечну конструкцію. Загроза травмування дітей була усунена.

По проспекту Миру №10 / 20, поривами сильного вітру, обірвало металевий навіс на рівні 4-го поверху. Існувала загроза падіння металу на пішохідний тротуар. На небезпечній ділянці працювала аварійно - рятувальна група. Технічну підтримку робіт на висоті здійснювала спецтехніка КП «Зеленбуд». Оперативно небезпечний лист металу демонтували, загрозу пішоходам було усунено.

«Наше завдання - оперативно реагувати на аварійні ситуації, які несуть загрозу жителям міста. Ми продовжуємо працювати в колишньому режимі та виїжджаємо на небезпечні ділянки», - розповів начальник рятувальної аварійно-водолазної служби Олександр Татай.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.