Новини

Назад

Маріупольські підприємці можуть отримати грант до 2,8 тисяч доларів

17 січня 2020, 16:00
840
Суспільство

Маріупольським підприємцям пропонують взяти участь у грантовому проєкті. За його умовами вони зможуть отримати грант у вигляді обладнання, витратних матеріалів та послуг на загальну суму до 2800 доларів США. Для участі у заході потрібно скласти бізнес-план і пройти попередню реєстрацію до 31 січня.

Бенефіціарами зможуть стати жителі Донецької та Луганської областей. Переселенці і місцеві жителі, які мають або планують розпочати бізнес в даному регіоні. Перевага буде надаватися бізнесу, який вже працюють на момент подачі заявки. Також обов'язкова наявність реалістичної бізнес-ідеї з обґрунтованою потребою в обладнанні, яке необхідне для розвитку або старту бізнесу. Вік учасників від 18 до 67 років.

Після розгляду онлайн-заявок організатори зв'яжуться з заявниками, які пройшли на другий етап конкурсу. На ньому учасники презентують власний бізнес-план. Це один з елементів відбору. Але він не гарантує позитивного рішення для надання гранту.

Для учасників, які успішно захистили бізнес-плани, буде надано грант на відкриття або розширення власної справи. Для переможців, які тільки збираються почати бізнес, потрібно буде зареєструвати ФОП / ТОВ і підтвердити це відповідними реєстраційними документами. Розмір грантової допомоги у вигляді профільного обладнання або оплати послуг (оренда приміщення, послуги реклами тощо), в разі успішного захисту бізнес-плану, - 2800 доларів.

Для подачі заявки на участь у проєкті  необхідно заповнити анкету за посиланням: https://ee.humanitarianresponse.info/x/#Nldpiaok.Обов'язковою вимогою при заповненні анкети є завантаження скан-копій паспорта та ідентифікаційного коду, а також бізнес-плану, складеного відповідно до шаблону МОМ.

Проєкт «Невідкладна гуманітарна допомога і підтримка раннього відновлення для вразливих ВПО, людей, які повернулися, і громад, що постраждали в результаті конфлікту на сході України» реалізується Міжнародною організацією з міграції (МОМ) за фінансової підтримки Бюро Державного департаменту США з питань народонаселення, біженців та міграції (PRM).

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.