Новини

Назад

Маріупольські легкоатлети взяли  36 медалей на обласних змаганнях

16 квітня 2019, 09:45
700
Спорт

18 золотих, 8 срібних і 10 бронзових медалей привезли маріупольські спортсмени з чемпіонату Донецької області з легкої атлетики серед юнаків та дівчат. Він проходив у Бахмуті  у двох вікових групах - 2002-2003 і 2004-2005 років народження.

Маріуполь представляли вихованці комплексних дитячо-юнацьких спортивних шкіл «Олімпія», «Меотида» та «Лідер», а також обласної ДЮСШ «Україна». Так, триразовим чемпіоном області став Андрій Шагаєв (КДЮСШ «Олімпія»), який виграв змагання в потрійному стрибку, а також бігу на 110 і 400 метрів з бар'єрами. Також по дві золоті нагороди маріупольській команді принесли спринтери Юлія Тур і Владислав Резун. Вони  випередили всіх суперників в бігу на 100 і 200 метрів.

На змаганнях відзначилися вихованці «Олімпії».  Влада Шабан стала першою в забігу на 200 метрів, а Микита Буханцов і Марія Козлова виграли змагання в потрійному стрибку. Регіна Синкова показала найкращий результат у метанні списа, а Ігор Дрозд  став чемпіоном області в бігу на 110 метрів з бар'єрами.  Дар'я Мартинова отримала «золото»  в стрибках з жердиною, а Олена Кадуріна стала першою в стрибках у висоту.

Владислав Самороков (обласна КДЮСШ) став найкращим у метанні диска. Ще три золоті медалі команді Маріуполя принесли атлети, які спеціалізуються в бігу на середні дистанції. Ілона Глузман (обласна КДЮСШ) виграла забіг на 400 метрів, Олександр Кабак (КДЮСШ «Лідер») - на 400 метрів з бар'єрами, а Діана Головченко (КДЮСШ «Меотида») стала першою в забігу на 800 метрів.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.