Новини

Назад

Маріупольські комунальні підприємства оперативно борються з негодою (ІНФОРМАЦІЯ ДОПОВНЮЄТЬСЯ)

06 лютого 2020, 18:09
767
Суспільство, Житлово-комунальне господарство

Сьогодні у Маріуполі продовжуються опади у вигляді снігу. Комунальні підприємства міста оперативно борються з наслідками негоди. На дороги і тротуари виведена спецтехніка. Використано  понад 150 тонн посипальної суміші. Всі комунальні служби працюють у  посиленному  режимі.

Заступник міського голови Сергій Захаров запевнив, що ситуація стабільна. Робота ведеться за трьома основними напрямками: «Наразі забезпечуємо безаварійний пропуск зливових вод. Особливу увагу звертаємо на дороги першої, другої та третьої категорії, тротуари та зупинки. Посипаємо сумішшю, забезпечуємо безпечний доступ до зупинок. Також допомагаємо ДТЕК вирішити проблему з лініями електропредач та трансформаторними підстанціями».

Керівник Маріупольского РЕМ Роман Дорофієнко розповів, що вчора близко 40 КТП було виведено з ладу. Наразі підприємство створило додаткові чотири бригади для усунення аварійних ситуацій. Муніципалітет для допомоги надав додаткову техніку. 

Громадський транспорт працює в повному обсязі. На маршрут вийшло 53 автобуси, 46 трамваїв та 30 тролейбусів. Сергій Захаров закликав власників автомобілів не виїжджати на дороги міста без необхідності та не паркуватися уздовж узбіч, оскільки це буде заважати роботі техниці.

Директор департаменту розвитку житлово-комунальної інфраструктури Ігор Бабек додав, що Маріуполь повністю забезпечений всім необхідним для усунення наслідків негоди упродовж всього зимового періоду: «На балансі комунальних підприємств є 87 одиниць спецтехніки, понад 16 тисяч тон протиожеледної суміші і 200 тисяч літрів палива». 

Станом на 14:00 очищено 1236 км доріг і 667,3 км тротуарів. На дорогах задіяні 23 одиниці техніки, на тротуарах- 22 одиниці. Для очищення та посипання території міста задіяні понад 760 працівників комунальних служб.

Станом на 18.00 для роботи з очищення доріг і тротуарів задіяно 61 одиниця техніки. Очищено 2 254 км доріг і 691,3 тисяч квадратних метрів тротуарів. Задіяно 748 працівників комунальних служб.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.