Новини

Назад

Маріупольські депутати приєдналися до проекту "Соціальний інспектор"

13 квітня 2018, 16:14
1008
Діяльність депутатського корпусу

"Соціальний інспектор" - це громадський портал міста, де на одному ресурсі deputy.ci.org.ua зібрана інформація, що стосується планових ремонтів, витрат бюджетних коштів у сфері освіти. Тут же можна ознайомитися з графіком прийомів депутатів міської ради та дізнатися про правила подання громадських проектів.

Окремий розділ відведено депутатському корпусу. Маріупольці можуть дізнатися усю інформацію про свого депутата, зокрема, час та адресу їх особистих прийомів. Планується доповнити цей розділ участю представників міської влади у сесіях міської ради та засіданнях постійних комісій. Щоб детально дізнатися інформацію про депутата, треба обрати місто, знайти у розділі "Депутати" прізвище людини, яка цікавить, та на карті відобразиться місце прийому.

Зареєструвавши особисті проекти в розділі "Громадські проекти", є можливість отримати фінансову допомогу від місцевої влади у межах громадського фінансування. Кожен, хто бажає, може проголосувати за вподобаний бюджет. Для батьків, які стурбовані тим, куди йдуть їх внески, який постачальник продуктів годує їхніх дітей в школі або дитсадку -«Соціальний інспектор" теж дієва допомога.

Дізнатися план ремонту доріг або тротуарів, терміни реконструкції житлового фонду та інші комунальні роботи теж можна на цьому порталі.

«Соціальний інспектор» - це спільний проект ГО "Платформа Громадський Контроль", Фонду Східна Європа та IТ - волонтерів з V - Jet Проект, підтриманий програмою "Електронне управління для підзвітності влади та участі громади"(EGAP), який фінансується Швейцарською Конференцією і програмою "Ціна держави", за фінансової підтримки Європейського  Союзу.