Новини

Назад

Маріупольські боксери завоювали два «золота» в Тунісі

27 грудня 2019, 10:46
691
Спорт

У Тунісі пройшов міжнародний турнір «TOURNOI DE LA VILLE DE TUNIS». У змаганнях з боксу взяли участь команди з Алжиру, Тунісу, Лівії та України. Всього близько 100 спортсменів.

Маріупольські боксери Ростислав Білостоцький і Дмитро Рибалко показали відмінний результат і завоювали дві золоті медалі. Спортсмени тренуються в ШВСМ «Лідер».

Так, Ростислав Білостоцький виступив у ваговій категорії 52 кг. У поєдинку здобув три впевнені перемоги над боксерами зі збірної Тунісу. Дмитро Рибалко в категорії 75 кг також виграв три поєдинки у боксерів з Тунісу і Лівії.

За словами старшого тренера Донецької області Ярослава Подмастерчіка, даний результат показовий для українського боксу в цілому.

«Для нас це новий досвід, інший континент і абсолютно різні підходи до техніки. Незважаючи на все це, такі приголомшливі результати. Пишаюся своїми хлопцями, що прославляють Маріуполь у всьому світі. Наступний рік відкриємо зі змагань в Йорданії», - зазначив Ярослав Подмастерчік.

Збірну України представили 5 спортсменів. За результатами змагань вони завоювали 3 золоті, 1 срібну та 1 бронзову медалі.

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.