Новини

Назад

Маріупольські «Бойові хом'яки» серед кращих на онлайн-турнірі з веслування

31 січня 2020, 10:20
561
Спорт

У Маріуполі відбувся онлайн-турнір з веслування. У ньому взяла участь 21 команда з різних міст України. Один з організаторів змагань - маріупольське комунальне підприємство M·Sport.

За правилами турніру, 126 спортсменів мали пропливти максимальну дистанцію за 1 хвилину. Першою стала київська команда клубу «Буревісник» з результатом 2230 м. Другий - чемпіони Білорусі з американського футболу, команда «Кабани». Результат - 2180 м. Бронзу взяла маріупольська команда «Бойові хом'яки». Результат - 2175 м.

В особистому заліку перше та друге місця зайняли маріупольці Євген Пославский – 407 м і Олександр білобокого – 397 м. Кращий результат серед дівчат показала маріупольчанка Карина Корнаухова з спортивного клубу «Стимул» з результатом 336 м.

Також наше місто представляла команда «Динамо-1» в заліку серед силових відомств і перемогла в ньому. У молодшій категорії переможцем стала команда «Борець-1».

Організатори вже готуються до нових змагань і чекають учасників, а головне - готують масштабний турнір, який пройде в серпні в Азовському морі.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.