Новини

Назад

Маріупольське трамвайно-тролейбусне управління пропонує працевлаштування жителям Нікольського

27 січня 2020, 13:28
703
Транспорт

Сьогодні про переваги роботи в Маріупольському трамвайно-тролейбусному управлінні розповіли жителям селища Нікольське. Фахівці комунального підприємства провели презентацію актуальних на сьогодні вакансій: водія категорії «D», кондуктора, електромонтера контактної мережі та слюсаря з ремонту електроустаткування.

«Маріуполь розвивається, як і його транспортна система. Для зручності жителів і гостей міста ведеться оновлення комунального транспорту. Значно збільшилася кількість нових автобусів. У зв'язку з цим, а також для забезпечення виходу транспорту на нові маршрути, підприємство шукає співробітників. На вакансії водій і кондуктор громадського транспорту може бути працевлаштований фахівець будь-якого віку», - розповіла начальник відділу по роботі з персоналом МТТУ Анжела Подобедова.

Так, співробітникам МТТУ надається повний соціальний пакет, спецодяг, безкоштовний проїзд в комунальному транспорті, гнучкий графік роботи. Іногороднім надається місце в гуртожитку, де створені всі умови для комфортного проживання.

Заробітна плата водія автотранспортного засобу стартує від 15 тисяч гривень, кондуктора - від 7 тисяч гривень, слюсаря з ремонту електроустаткування/систем кондиціонування - 11 тисяч гривень, електромонтера контактної мережі - 11 тисяч гривень. На підприємстві діє система преміювання.

На початку та після завершення робочої зміни, працює трансфер співробітників від місця проживання до депо і назад.

Також МТТУ проводить навчання водіїв трамваїв і тролейбусів. Воно проходить протягом шести місяців. Учням виплачується стипендія в розмірі мінімальної заробітної плати.

За детальною інформацією звертатися за адресою: вул. Миколаївська, 92 (відділ кадрів) або за телефонами: 33-53-71, (098) 184-20-99.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.