Новини

Назад

Маріупольська школа №7 та Українська академія лідерства реалізують спільний проєкт

02 квітня 2020, 17:00
649
Суспільство

Маріупольська загальноосвітня школа №7 разом з Українською академію лідерства розпочинає новий проєкт з проведення онлайн-зустрічей студентів зі школярами. Всього у програмі залучено сім локацій та шість міст України: Львів, Чернівці, Миколаїв, Харків, Полтава та наше місто. Тема першої лекції – «Код унікальності: Україна!». Вчителі та учні 9,10 і 11 класів заздалегідь отримали посилання на zoom.

«Це неформальна освітня програма. Зараз, через впровадження карантину, студенти маріупольського осередку УАЛ тимчасово поїхали до дому. Проте ми не забули про одну з головних складових нашої роботи – співпрацю з молоддю міста. Тому наші заходи перейшли в онлайн-формат. Під час лекцій студенти спілкуються зі школярами на різноманітні важливі та цікаві теми», - розповіла організатор онлайн-зустрічі Марта.

У школі №7 багато талановитих і творчих дітей, які прагнуть вчитися лідерству. Співпраця з УАЛ стане для них корисним досвідом, бо в академії мріють, що її випускники будуть успішними у підприємництві, освіті, займатимуться національною безпекою та обороною. У пріоритеті також сфера державного управління, дипломатія, громадська діяльність, охорона здоров’я та правосуддя.

«Програма онлайн-спілкування допоможе учням знайти своє призначення, пізнати країну та світ, усвідомлено обрати майбутню професію та розкрити важливі якості. Ми за фізичний, емоційний та інтелектуальний розвиток. За співпрацю з УАЛ та здобуття навичок самопізнання, командної праці, комунікації. Так молодь зможе краще зрозуміти себе, країну і світ, у якому ми живемо», - зазначила директор загальноосвітньої школи №7 Ольга Папазова.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.