Новини

Назад

Маріупольська школа №18 відзначила 50-річний ювілей

15 листопада 2019, 10:16
958
Суспільство, Освіта

Маріупольська школа №18 урочисто відзначила свій ювілей. 50 річчя установи зібрало разом кілька поколінь вчителів, адміністрацію, випускників та школярів. Відсвяткували круглу дату масштабним концертом в Міському центрі художньо-естетичної творчості учнівської молоді.

Привітати установу приїхали представники профспілкових організацій, міської адміністрації та керівники навчальних закладів міста. Вручити дипломи вчителям школи за плідну роботу вийшла директор методично-консалтингового Центру Ірина Святченко.

«Бажаю невичерпної енергії в реалізації самих амбітних планів. Унікальний досвід вашого педагогічного колективу, творчий потенціал, компетентність і самовіддану працю сприяють виходу освіти в нашому місті на більш високий рівень», - зазначила вона.

Директор школи № 18 Наталія Могильна подякувала педагогам за прагнення зробити процес навчання яскравим і цікавим.

«Приємно усвідомлювати, що сьогодні ми разом будуємо майбутнє наших дітей. Створюємо надійний фундамент на шляху освітніх трансформацій. Дякую всім фахівців і співробітників за те, що щодня вносите частинку вашої душі в нашу воістину «вдячну» роботу», - зазначила Наталія Могильна.

Паралельно з офіційною частиною проходили і яскраві концертні номери. Учні, від першокласників до випускників, в національних сорочках виконали гімн України. Далі пройшли динамічні танцювальні та музичні номери.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.