Новини

Назад

Маріупольців запрошують взяти участь в конкурсі грантів програми ООН

20 вересня 2019, 16:46
816
Суспільство

У Маріуполі пройшла зустріч представників благодійного фонду «Творчий центр ТЦК» з підприємцями міста. В ході заходу було представлено програму ООН із відновлення та розбудови миру за підтримки Європейського Союзу. Також маріупольцям розповіли про конкурс грантів на започаткування, відновлення та розширення мікро-, малих і середніх підприємств Донецької, Луганської та Запорізької областей. Загальна сума грантового пулу, який буде розподілено протягом 2019-2020 років складає 2,48 млн євро.

«Мета програми -  відновлення або посилення ділової активності, зниження напруги на ринку праці та забезпечення розвитку секторів економіки, які є критично важливими для подальшого економічного розвитку регіону», - розповіла президент благодійного фонду «Творчий центр ТЦК» Любов Палівода.

Підтримка надаватиметься для реалізації бізнес-проектів у наступних секторах: виготовлення кераміки, індустрія гостинності, виробництво харчових продуктів, зернові та олійні культури, текстильна промисловість, домашня птиця та яйця, молочна продукція та яловичина.

Бізнес-план, поданий на конкурс, повинен передбачати довгострокові перспективи отримання прибутку, містити реалістичні ринкові показники, демонструвати умови для самозайнятості заявника та створення додаткових робочих місць.

З деталями конкурсу можна ознайомитися за посиланням – www.ccc-tck.org.ua , також можна звернутися до «Творчого центру ТЦК» (email - [email protected], тел.: (800) 406 – 411)

Для участі в конкурсі необхідно заповнити он-лайн заявку за посиланням - http://www.grant.ccc-tck.org.ua​. Кінцевий термін подання – 1 жовтня 2019 року.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.