Новини

Назад

Маріупольці можуть відкрити свою справу за допомогою Центру зайнятості

23 липня 2019, 10:36
630
Суспільство

В рамках декади «Зустрічі з підприємцями» фахівці Маріупольського міського центру зайнятості відвідали підприємців, старт і розвиток бізнес-ідей яких стали можливими за сприяння служби зайнятості протягом першого півріччя 2019 року.

«Нові» підприємці активно працюють, реалізуючи власні мрії і задуми. Розвивають нові напрямки і напрацьовують клієнтську базу.

Також на базі Центру створили Консалтинговий центр. Одне з основних напрямків його роботи - консультація майбутніх підприємців. Так, пройшла зустріч з претендентами, які планують відкрити свою справу. Їм розповіли про послуги служби зайнятості та грантових програмах, завдяки яким можна розвивати свою справу. У свою чергу потенційні бізнесмени поділилися проблемами, з якими стикаються на шляху реалізації своїх проектів.

Протягом декади фахівці центру зайнятості дізналися про проблемні питання і найперспективніших бізнес-напрямках в місті. З метою розробити універсальну програму для створення умов розвитку бізнесу і залучення в цю сферу активних маріупольців.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.