Новини

Назад

Маріуполь взяв участь у спецпроекті «Місто за вікенд»

03 березня 2021, 10:19
966
Культура, Туризм

Маріуполь було презентовано у масштабному спецпроєкті «Місто за вікенд». На сайті проєкту з’явився повноцінний розділ, де є вся необхідна туристу інформація про наше місто.

«Місто за вікенд» – це спецпроект про те, як організувати відпочинок в українських містах на вікенд. Організатор - UA.IGotoWorld.com - Туристичний портал України. На сайті можна отримати інформацію щодо 10 локацій, які варто відвідати у Маріуполі, екскурсій містом, цікавих фактів. Також зазначені гастрономічні заклади та готелі міста.

"Маріуполь став одним з 35 міст, які відібрали до участі у проєкті. Сама ініціатива направлена на розвиток внутрішнього туризму. На сторінці нашого міста ми розмістили фотогалерею, туристичну мапу з ключовими об'єктами та маршрутами", - зазначила головний фахівець із звязків з громадськістю Христина Ханча. 

Серед ключових місць, які слід відвідати туристу можна знайти культурно-туристичний центр «Вежа», міський пірс, площу Свободи, художній музей імені Куїнджі, парк «Веселка», Храм Святителя Петра Могили та мечеть Сулеймана Пишного та Роксолани. Крім того, гостям міста рекомендують зайнятися ранковою йогою у Театральному сквері, скуштувати локальну кухню, зробити фото на фоні монументальних робіт: рідкісних мозаїк шістдесятників чи яскравих муралів, створити власного дельфінчика та спостерігати за його лазерною проєкцією на площі Свободи.

Більше інформації можна отримати ТУТ.