Новини

Назад

Маріуполь долучиться до акції «Всесвітній день прибирання»

20 вересня 2019, 15:05
1420
Суспільство, Екологія

21 вересня о 10:00 Маріуполь візьме участь в акції «Всесвітній день прибирання». Вона буде проходити на двох локаціях міста, а саме: Лівобережний район, вул. Українського козацтва (орієнтир - спуск до моря) та Кальміуський район, вул. Карпінського (орієнтир пам'ятник Танк).

Ініціатором акції виступає організація «Let's do it Ukraine». У заході можуть взяти участь усі охочі.

«Це масштабний привід, щоб привернути увагу людей до проблеми забруднення навколишнього середовища та навчити кожного робити внесок у поліпшення глобальної екологічної ситуації. Минулого року до акції долучилися школярі, жителі міст та сіл, корпоративні учасники, власники бізнесів, і це дало результат - міста стали чистіші, а думки людей - екологічні. Тому ми знову робимо заклик до об'єднання та конкретних спільних дій», - говорить президентка ГО «Let's do it Ukraine» Людмила Осипчук.

Акція під назвою World Cleanup Day - світова акція, яка проходить у більш ніж 160 країнах. Вона направлена на вирішення проблеми правильного поводження з відходами.

Організатори запрошують взяти участь у заході та поширити результати в соц.мережах з хештегами #worldcleanupday2019 #wcd2019 #letsdoitukraine

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.