Новини

Назад

Ксенія Сухова провела особистий прийом громадян

13 серпня 2020, 17:38
976
Суспільство

Заступник міського голови Ксенія Сухова провела особистий прийом громадян. Переважно маріупольці зверталися за допомогою у вирішенні питань, пов'язаних з житлом та охороною здоров'я.

Так, до Ксенії Сухової звернулася жінка з проханням надати допомогу в лікуванні. За її словами, їй необхідно встановити правильний діагноз і призначити необхідну консультацію фахівців. Заступник міського голови дала доручення профільним фахівцям допомогти жінці, направивши її до необхідних лікарів. Також зазначила, що для надання необхідної медичної допомоги створюються всі умови.

«Проводимо капітальні ремонти та закуповуємо нове діагностичне обладнання. У Маріуполі відкриваються можливості для проходження повного обстеження, щоб жителі могли отримати точний діагноз, а лікар - призначити правильне лікування», - підкреслила Ксенія Сухова.

Крім того, в ході особистого прийому, маріупольці зверталися з проханням надати матеріальну допомогу в погашенні заборгованості за лікування, допомогти у вирішенні житлових проблем. Всі питання були детально вивчені. Структурним підрозділам дані відповідні доручення.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.