Новини

Назад

ДТЕК Донецькі електромережі підбила підсумки ремонтів за 9 місяців у Маріуполі

29 жовтня 2020, 10:48
419
Житлово-комунальне господарство

За 9 місяців фахівці ДТЕК Донецькі електромережі виконали капітальний ремонт і технічне обслуговування 32 трансформаторних підстанцій, 7 повітряних ліній середньої і низької напруги, замінили понад 14 км проводів. Про це повідомляє прес-служба ДТЕК.

«ДТЕК дбає про своїх клієнтів. Ми системно оновлюємо енергетичну інфраструктуру Маріуполя. Робимо її надійнішою і сучасною, – зазначив генеральний директор ДТЕК Донецькі електромережі Олексій Дегтярьов. – За 9 місяців поточного року ми поліпшили енергопостачання для понад 80 тисяч жителів міста. А також забезпечили надійним електроживленням 11 дитячих садків, 17 шкіл, 5 лікарень, медичне училище».

Заміна обладнання трансформаторних підстанцій на сучасне в Центральному та Приморському районах забезпечила надійність електропостачання мешканців вул. Харлампіївської, Фонтанної, Митрополитської, Грецької, Куїнджі, Західної, Суворова, Демократичної, пр. Будівельників, вул. Гранітної, Купріна, Грушевського. Також енергетики відремонтували і замінили кабельні лінії, що живлять багатоповерхові будинки на бул. Шевченка в Центральному районі.

В результаті заміни 14 км повітряних ліній електропостачання стало більш надійним в Кальміуському районі (вул. Водопровідна, Високовольтна, Зуївська, Станційна, Семафорна, Ударна), Лівобережному районі (пр. Свободи). Також замінили дефектні опори на нові, всього встановили 49 нових.

До кінця 2020 року ДТЕК Донецькі електромережі проведе капітальний ремонт обладнання і технічне обслуговування ще 20 трансформаторних підстанцій, 11 підземних кабельних ліній у всіх чотирьох районах Маріуполя.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.