Новини

Назад

До святкової програми Дня міста внесені зміни

27 вересня 2020, 10:30
1005
Суспільство

У зв'язку з оголошенням всеукраїнського трауру за загиблими в катастрофі Ан-26 в Маріуполі на цих вихідних не відбудеться святковий концерт, приурочений до Дня міста. Про це розповів заступник міського голови Олександр Кочурін.

«Трагедія в Харківській області внесла зміни до програми святкування Дня міста. Маріуполь сумує разом з усією Україною, тому прийняли рішення відкласти проведення всіх концертно-розважальних заходів. Сьогодні ми ведемо переговори з організаторами та зірками, щоб визначити ту дату проведення концерту, яка буде зручна для всіх. У нас попереду ще багато святкових дат і ми знайдемо рішення», - зазначив заступник міського голови.

За словами Олександра Кочуріна, велика частина із запланованих заходів на День міста відбулася, винятком стали святковий парад, вечірній концерт і салют.

«У п'ятницю пройшли всі заплановані події. У суботу, до оголошення всеукраїнського трауру, пройшли святкова програма для дітей та спортивні змагання. Що стосується основної частини Дня міста - вечірнього концерту, то він відбудеться тільки в інші дати та виступи зірок будуть приурочені до інших свят, але в рамках вже затвердженого бюджету. Дякую маріупольців за розуміння», - повідомив Олександр Кочурін.

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.