Новини

Назад

Депутатка Інна Нефьодова спільно з комунальниками вирішує питання благоустрою двору на вулиці Митрополитській (ФОТО)

15 липня 2020, 14:59
483
Діяльність депутатського корпусу

Жителі 56 будинку на Митрополитській звернулися до депутата зі скаргою на жалюгідний стан дорожнього покриття у дворі. «Поруч з будинком стоїть магазин, і вся прилегла територія до нього, а це близько 300 метрів, розбита. Місцевим, а особливо пенсіонерам, було важко ходити по такій дорозі», - розповіла помічник депутатки Валентина Мастилко.

Інна Нефьодова спільно з Центральною райадміністрацією та КСН «Кальміуський» взялися за вирішення проблеми. Депутатка виїхала на місце, поспілкувалася з жителями, побачила у якому стані територія. Райадміністрація визначила підрядника. Зараз завезли весь необхідний матеріал для проведення асфальтування, і дорожники приступили до роботи.

«Наше спільне завдання - зробити комфортними двори, адже це теж важлива складова зовнішнього вигляду міста. Оновлення дорожньої частини, зовнішнього освітлення, встановлення дитячих та спортивних майданчиків, озеленення – це, дійсно, зробить наші двори затишними. Впевнена, що й двір 56 будинку незабаром теж зміниться», - зазначила депутатка Інна Нефьодова.