Новини

Назад

Депутат Лариса Мамаєва допомагає мешканцям приватного сектора зробити сквер «Олімпія» більш затишним місцем відпочинку

11 вересня 2019, 11:53
512
Діяльність депутатського корпусу

Благоустроєм єдиної локації, де можна помилуватися природою, сидячі в затінку, депутатка Мамаєва займається вже тривалий час. На прохання місцевих жителів, вона домоглася, аби роботи були передбачені міською Програмою та профінансовані у повному обсязі.

«До мене прийшли люди та принесли багато підписів, щоб цей сквер «Олімпія» отримав «друге дихання». Одразу хочу наголосити, що на вулиці Сечєнова – це практично єдина локація, де люди можуть просто погуляти чи культурно відпочити з родиною. Для місцевих цей куточок має велике значення. Більше того, в них є величезне бажання самим працювати над цим питанням», - зауважила Лариса Мамаєва.

Перше з чого почали, розповідає депутатка, вийшли з жителями на толоку та прибрали сміття. Потім Мамаєва домоглася, аби у сквері встановили зручні лавки. А нещодавно завалькували пішохідні доріжки.

«Приємно, коли є можливість працювати з активним депутатом, який вміє вирішувати фінансові питання на міському рівні. Тим більше, коли досить швидко вирішуються болючі питання з благоустрою за вимогою мешканців», - вважає голова КСН «Центральний-1» Лариса Бєлоусова.