Новини

Назад

Депутат Геннадій Семеніхін: Чужої біди не буває – допомагати нужденним потрібно усім разом (ФОТО)

24 вересня 2020, 16:20
509
Діяльність депутатського корпусу

Бувають у житті різни складні ситуації. У такому стані опинилася переселенка із Придністров’я. Жінка залишилась без чоловіка, з трьома дітьми, без роботи.

«Вона народилась у Маріуполі, тому звернулася по допомогу до депутата Геннадія Семеніхіна. З трьома дітьми приїхала у наше місто із Придністров’я. Старший син вчиться у технікумі. А ось інші діти малі та потребували оформлення у дитсадочок. Знайти роботу майже не можливо,  потрібно було влаштувати синів у дошкільний заклад», - розповідає помічник депутата Поліна Власенко. 

«У цієї родині дуже складна життєва ситуація, тому негайно відреагував. Написав звернення секретарю міськради Степану Махсмі. Жінці-заявнику треба скоріше працевлаштуватися, щоб гідно утримувати дітей. Питання розглянуто. Сьогодні малі ходять у дитсадочок «Чайка». Їх мати задоволена, каже, що сини отримують якісне виховування. Зараз ця жінка може займатися пошуками роботи.

Команда нашого міського голови Вадима Бойченка має глибоку соціальну спрямованість. Ми не залишаємо з бідою на самоті людей і це кредо нашої команди», - підкреслив депутат Геннадій Семеніхін.