Новини

Назад

Члени Координаційної ради дали рекомендації до проекту порядку денного 58 сесії (ФОТОРЕПОРТАЖ)

16 жовтня 2020, 15:50
772
Діяльність депутатського корпусу

Сьогодні відбулася Координаційна рада під керівництвом секретаря міської ради Степана Махсми. У засіданні взяли участь керівники виконавчих органів ради, депутати. Засідання пройшло дистанційно, в режимі ZOOM-конференції.

У зв'язку з необхідністю вжити термінових заходів, до проекту порядку денного запропонували включити додаткове питання: мова йшла про проект рішення «Інформація про використання коштів резервного фонду міського бюджету», а саме про перерозподіл коштів. Понад 31 мільйони гривень планується направити на комплекс заходів для запобігання поширенню COVID -19.

«Дуже важливо діяти оперативно і комплексно. Ми плануємо забезпечити додатковим фінансуванням всі актуальні позиції, в тому числі і харчування пацієнтів», - зазначив Степан Махсма.

Більшість проектів порядку денного - земельні. Депутати розглянули 69 питань.
Йшлося про деяких підприємців, які звертаються до міської ради за дозволом на розробку проекту землеустрою для відведення земельної ділянки. Члени Координаційної ради рекомендували відмовити тим, хто тримає «наливайки». Таким підприємцям не продовжать оренду земельних ділянок.
Серед розглянутих питань: збільшення площі орендованих земельних ділянок, оренда під сільське господарство і гаражі.

З урахуванням пропозицій, ці та інші проекти рішень будуть розглянуті на пленарному засіданні 58 сесії Маріупольської міської ради 19 жовтня.