Новини

Назад

Центр сучасного мистецтва і культури ім. Куїнджі запрошує на нові виставки

31 липня 2020, 14:16
1159
Анонси міських заходів

Центр сучасного мистецтва і культури ім. Куїнджі (пр. Металургів, 25) запрошує маріупольців завітати у гості, та побачити нові експозиції. У виставковому залі можна буде знайти роботи , талановитих митців та художників-аматорів.

  • Виставка картин «Vidverto»

Це персональна виставка митця Бориса Довганюка. Картини виконано в техніці «акварель». Авторська концепція «Живопис - це мова, яку розуміють всі» За словами автора, акварельна техніка приваблива можливістю швидко схопити і перенести на папір сьогохвилинний настрій або явище природи.

Експозиція працюватиме до 6 серпня.

  • Виставка графіки Анастасії Голдиш.

Маріупольців запрошують на виставку графіки представниці проекту «Нові імена-2020» від Центру сучасного мистецтва і культури ім.Куїнджі Анастасії Голдиш.

Юна художниця народилася в Маріуполі. Все життя посвятила улюбленому хобі, малює кольоровими олівцями. Втирає олівці в папір до глянцю, так щоб виходив насичений, глибокий колір.

«Штрих дрібний настільки, що глядачам здається, ніби її роботи - це роздруківки або фото. Але в жодній фотографії чи роздруківці немає стільки душі та вкладеного митцем часу і старання, які кожен раз вкладає в свою роботу автор», - розповідають організатори.

Експозиція працюватиме протягом серпня.