Новини

Назад

Благодійну акцію депутатки Павлюк з пошиття масок підтримали містяни, котрі залишилися на карантині вдома

27 березня 2020, 09:42
739
Діяльність депутатського корпусу

Наразі 8 городян з власної ініціативи стали волонтерами проєкту, та  висловили бажання шити маски для людей з інвалідністю вдома. Їм привозять тканину, а потім забирають готові вироби.

Нагадаємо, на початку карантинних заходів, депутатка Ніна Павлюк оголосила про новий благодійний проєкт. На базі організації «З нами добрі серця» кілька волонтерів шили маски. Цю інформацію поширили у ЗМІ та кілька містян висловили бажаннями приєднатися до цієї роботи, але шити за місцем мешкання.

«Аби максимально убезпечити людей, ми підвозимо додому їм тканину, потім забираємо маски та розвозимо по домівкам тих родин, де є люди з інвалідністю. Наразі так працює 8 волонтерів. Це звичайні небайдужі містяни, які вміють шити та прагнуть з користю витратити сидіння вдома на карантині», - зауважила депутатка та підкреслила, що Маріуполь вкотре довів, що це місто людей з надзвичайними можливостями. Також Ніна Павлюк додала, що намагається пропагувати культуру носіння масок серед мешканців, аби максимально вберегтися від захворювань.

До благодійного проекту колеги приєдналася і депутатка Оксана Гринько. Вона вдома виготовляє маски та передає для потреб організації. Підтримала проєкт і депутатка Інна Нефьодова.