Новини

Назад

Увага! На вулиці Набережній розпочинається капітальний ремонт

06 травня 2021, 13:11
1274
Суспільство

Вже 8 травня розпочнеться капітальний ремонт основної магістралі міста – вулиці Набережної, яка пов'язує два основних райони – Центральний і Лівобережний. Планується відремонтувати три кілометри проїжджої частини від КП «Комунальник» до Пост-моста.

«Роботи розпочнуться цієї суботи. В об’єм ремонту буде входити повна заміна всього бордюрного каменю - 6 км, зробимо фрезерування старого асфальту і покладемо нове дорожнє покриття. Загальна вартість робіт складає 120 млн гривень, куди входить новий асфальт і бордюри»,- зазначив директор департаменту транспорту та зв'язку Маріупольської міської ради Василь Клат.

Загальний обсяг і час для виконання робіт складає від двох до трьох місяців. Також в рамках ремонту «Автодор» планує своїми силами встановити нову пластикову розмітку і світлофори.

Наразі спільно з патрульною Поліцією розроблені схеми руху громадського транспорту на період ремонту Набережної. Подивитися їх можна нижче. А для легкового транспорту рекомендується об'їзд через Кальміуській район.

Вибачте за тимчасові незручності! Робимо усе для вашого подальшого комфорту та безпеки.