Новини

Назад

Оперативно і злагоджено: постійні комісії завершили перший день роботи над питаннями майбутньої сесії (ФОТОРЕПОРТАЖ)

20 квітня 2021, 16:02
548
Діяльність депутатського корпусу

З 13 години засідали постійні комісії з питань житлово-комунального господарства та енергозбереження і з питань промисловості, транспорту, зв'язку та дорожнього господарства.

Депутати розглянули основні питання VI сесії. Серед проектів, які обговорювали на комісіях - зміни в «Положенні про громадський бюджет Маріуполя», затвердження Програми економічного і соціального розвитку Маріупольської територіальної громади на 2021 рік у новій редакції. Низка питань, над якими працювали депутати, відноситься до сфери охорони здоров'я, житлово-комунального господарства та юридичного департаменту.

Як зазначив голова постійної комісії з питань житлово-комунального господарства та енергозбереження Андрій Федай, на черговій сесії знову проголосують за проекти, які продовжать динамічний розвиток міста. «Мені, як голові профільної комісії з ЖКГ, приємно, що в порядку денному є програми, які дадуть новий старт цій галузі. Сподіваюся, що вже в найближчому майбутньому жителі відчують позитивні зміни», - підкреслив Андрій Федай.