Новини

Назад

Центр підтримки та розвитку МСБ допомагає підприємцям вийти на міжнародний ринок

12 лютого 2021, 15:19
722
Суспільство

Маріупольський міський центру підтримки та розвитку МСБ інформує про нові можливості для підприємців. За допомогою Європейської Мережі Підприємств маріупольці можуть вийти на міжнародний ринок та отримати нові бізнес-ідеї для втілення у життя.

Європейська Мережа Підприємств надає можливість шукати бізнес-партнерів та покупців своєї продукції, розміщувати та відстежувати комерційні пропозиції, просувати свої інноваційні технології на європейські ринки. А також шукати та залучати новітні інноваційні технології із-за кордону, інвесторів та партнерів у ЄС для створення спільних підприємств.

Пропозиції Європейської Мережі Підприємств:
Грецький стартап, що працює над вдосконаленням конструкції двигуна внутрішнього згоряння шукає виробників або постачальників покриттів, що має забезпечувати хорошу твердість, низький знос і низький коефіцієнт тертя для покриття механізму. Види партнерства - угода з постачальником або субпідрядом.
• Датський університет шукає надлишкові овочі та фрукти, для довгострокової угоди з постачальником.
• Румунська компанія в сфері будівництва шукає прямих виробників анкерної арматури зі сталі або синтетичного волокна, систем безперервного армування, аксесуарів для армування бетону відповідно до спеціальних правил ЄС.
• Македонський імпортер та дистриб’ютор заморожених продуктів харчування та м'яса шукає виробників та оптовиків продуктів харчування з метою розширення свого товарного асортименту.
• Угорський завод поблизу Будапешту шукає дистрибюторів.
• Завод виробляє світлодіодні панелі, LED світильники та дзеркала на замовлення за індивідуальними параметрами та електронною начинкою.
• Шведський веб-магазин товарів та аксесуарів для дому, виготовлених з перероблених матеріалів або відходів, шукає постачальників.
• Косовська компанія шукає виробників: м'ясних напівфабрикатів, сиру, пасти, соків тощо.
• Шведський дизайнер дерев'яних розвиваючих еко-іграшок шукає виробників.
• Іспанська компанія шукає комерційних агентів або дистрибуційні служби, які мають досвід роботи в сільськогосподарському секторі.

Додаткова інформація за номером: 044 525 98 41 ([email protected]). На офіційній сторінці - https://ucci.org.ua/ та на сторінках у соціальних мережах: https://www.instagram.com/export_support_centre_ukraine , https://www.facebook.com/ucci.org.ua/