Новини

Назад

Робоча група з розробки Регламенту міської ради провела друге засідання

27 листопада 2020, 16:15
713
Діяльність депутатського корпусу

На початку засідання секретар міської ради Ксенія Сухова проінформувала присутніх про хід підготовки проєкту рішення про створення постійних депутатських комісій, а приводом для зустрічі учасників робочої групи стали зауваження різних депутатських фракцій до проєкту Регламенту Маріупольської міської ради.

Фракції «Блок Вадима Бойченка», «Слуга народу», «Сила людей» і «Партія Шарія» представили свої пропозиції і зауваження. Зокрема, фракції внесли ряд технічних правок, у тому числі, що стосуються приведення у відповідність норм Регламенту до вимог чинного законодавства. Кожна пропозиція детально опрацьовувалась присутніми і ставилась на голосування.

Після обговорення пропозицій Ксенія Сухова подякувала колегам за ефективну і злагоджену роботу. «Усі доповнення, які сьогодні озвучені і прийняті, внесені в протокол. Ми відкриті і хочемо, щоб всі процеси прийняття рішень в міській раді були максимально демократичними. Якщо виникне необхідність, робоча група збереться додатково у понеділок», - резюмувала секретар ради.